Ενημέρωση

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι αναγκασμένος, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή στην διοργάνωση μας, να αναβάλει εκ νέου τον αγώνα 21Κ Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος, καθώς και τους αγώνες 5Κ και 1Κ για παιδιά που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 4η Οκτωβρίου. Η διοργάνωση αναβάλει για μελλοντική ημερομηνία διεξαγωγής τους αγώνες και θα επανέλθει με ενημέρωσή σας μέσω του επίσημου ιστότοπου του αγώνα www.trikalahalfmarathon.org, όταν η κατάσταση με την πανδημία του Covid 19 σταθεροποιηθεί και εφόσον εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες άδειες - πρωτόκολλα καταλληλότητας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς και από τους φορείς που είναι υπεύθυνοι για αγώνες που διεξάγονται εκτός σταδίου.

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων ευχαριστεί θερμά τους πάνω από 2000 δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή στην διοργάνωση μας και δίνει ραντεβού για το μέλλον ελπίζοντας σε ακόμη καλύτερους και ασφαλέστερους αγώνες και ακόμη καλύτερες δρομικές ημέρες.  

Οι εγγραφές των δρομέων μεταφέρονται αυτόματα στην επόμενη διοργάνωση.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Αγώνα Δρόμου 21Κ Καλαμπάκα-Τρίκαλα, Θανάσης Σταμόπουλος και των παράλληλων αγώνων 5Κ και παιδικού αγώνα 1Κ, με σεβασμό προς την διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους πολίτες, ανακοινώνει ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής την 4η Οκτωβρίου 2020.


Όλες οι συμμετοχές των δρομέων που εγγράφηκαν στην 13η διοργάνωση η οποία αναβλήθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, μεταφέρονται αυτόματα στη νέα ημερομηνία.

Μέχρι τότε, ακολουθούμε τις οδηγίες προφύλαξης από τον Κορωνοϊό προκειμένου να προφυλαχθούμε όλοι μας, να προφυλάξουμε τις ευπαθείς ομάδες και να περιορίσουμε την εξάπλωσή του COVID -19.

  • Μένουμε Σπίτι
  • Μένουμε Υγιείς
  • Μένουμε ασφαλείς

Σύμφωνα με τα μέτρα της Κυβέρνησης, που ανακοινώθηκαν στις 8 Μαρτίου 2020, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην πατρίδα μας, ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων, και οι συνδιοργανωτές φορείς, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερική Ενότητα Τρικάλων, Δήμος Τρικκαίων και Δήμος Μετεώρων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους πολίτες, ανακοινώνουν την αναβολή του 13ου Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα - Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος», ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.

Ο 13ος Αγώνας Καλαμπάκα – Τρίκαλα θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων και οι συνδιοργανωτές φορείς, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερική Ενότητα Τρικάλων, Δήμος Τρικκαίων και Δήμος Μετεώρων συστήνουν σε όλους και όλες να ακολουθούν τις υπάρχουσες οδηγίες προφύλαξης από τον ιό προκειμένου να προφυλαχθούν οι ευπαθείς ομάδες και να περιοριστεί η εξάπλωσή του.

Οι εγγραφές όλων των συμμετεχόντων αθλητών ισχύουν κανονικά. Με την λήξη της ισχύουσας οδηγίας του Υπουργείου Υγείας στις 22 Μαρτίου η οργανωτική επιτροπή του αγώνα σε συνεργασία με τους φορείς και τις αρμόδιες αρχές θα ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης. 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Η εταιρεία θα στηρίξει δυναμικά τον Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος , ο οποίος ενώνει την Καλαμπάκα με τα Τρίκαλα μέσα από μια διαδρομή πολιτισμού.

Η Dole Hellas θα έχει για πρώτη χρονιά ισχυρή παρουσία στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Θεσσαλίας, συμβάλλοντας με αναβαθμισμένο ρόλο στην επιτυχία του 13ου Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα – Τρίκαλα της Κυριακής 15 Μαρτίου ο οποίος διαθέτει πέραν του αθλητικού, ιστορικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και τουριστικό χαρακτήρα.

Η Dole Hellas, η μοναδική εταιρεία στην ελληνική αγορά που μπορεί να κάνει ολοκληρωμένη πρόταση φρούτων, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη διατροφική αξία των φρούτων και τη συμβολή τους στην υγεία μας, ενισχύοντας την προσπάθεια των διαγωνιζομένων αθλητών με τα θρεπτικά της φρούτα αλλά και τους παρευρισκομένους  στην κεντρική πλατεία Τρικάλων μια ημέρα πριν τον αγώνα.

Επίσης επειδή η εταιρία Dole έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία σχετικά με τα παιδιά έχει ετοιμάσει για τον τερματισμό μια πάνινη οικολογική  τσάντα μέσα στην οποία έχει βάλει εκτός από την μπανάνα μια διατροφική πυραμίδα (μεγέθους Α3 τυλιγμένη σε ρολό) καθώς και ένα μικρό μπλοκάκι με στυλό.

Η Dole Hellas ιδρύθηκε το 1993 και εξυπηρετεί το σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Εισάγει και πωλεί κατ' αποκλειστικότητα πολλά προϊόντα Dole όπως: μπανάνες, βιολογικές μπανάνες, μπανανίτο, ανανάδες, μήλα, γκρέιπφρουτ, ακτινίδια, αχλάδια, σταφύλια, βανίλιες κ.ά..

Για την Dole, το να παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, είναι αναμφίβολα το πρώτο μέλημά της, καθώς όλα τα φρούτα της επιλέγονται και συσκευάζονται προσεκτικά περνώντας καθημερινά αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Ο  Αγώνας Δρόμου Καλαμπάκα – Τρίκαλα, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Θανάση Σταμόπουλου, διοργανώνεται για 13η συνεχομένη χρονιά από τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων με συνδιοργανωτή τον Δήμο Τρικκαίων  και τον Δήμο Καλαμπάκας. Τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας Περιφερική Ενότητα Τρικάλων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.trikalahalfmarathon.org για τον αγώνα Καλαμπάκα Τρίκαλα 21Κ CHALLENGE  ο οποίος πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος και 5.050μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.100μ. Μαθητών από 9 έως 14 ετών.

Πληροφορίες

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα–Τρίκαλα διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων.

Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων
Τ.Θ. 20
Τρίκαλα, 42100

Ακολουθήστε μας