Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε!
Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Παιδικός Αγώνας 1K

Χάρτης Παιδικού Αγώνα Δρόμου 1Κ

Λεπτομέρειες διαδρομής του Παιδικού Αγώνα 1K

Ο αναλυτικός χάρτης, θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε εύκολα μία εποπτική εικόνα της διαδρομής του Παιδικού Αγώνα 1K. Κάντε κλικ πάνω στο χάρτη για να τον προβάλετε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Η αφετηρία και ο τερματισμός του Παιδικού Αγώνα 1K είναι στην κεντρική πλατεία Τρικάλων. Τα παιδιά ξεκινούν από την κεντρική πλατεία με κατεύθυνση το Μαιευτήριο Τρικάλων και ακολουθώντας τη Στρατηγού Σαράφη μέχρι τη ροτόντα στη συμβολή των οδών Κουτσομηλιών και Ηπείρου, επιστρέφουν στην κεντρική πλατεία όπου και τερματίζουν.

Πληροφορίες Παιδικού Αγώνα 1K

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του Παιδικού Αγώνα 1K, τη συμμετοχή, τις ηλικιακές κατηγορίες, τα αποτελέσματα και τα βραβεία του αγώνα.

Περιγραφή
Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης των παιδιών και της επαφής τους με την άσκηση και τον αθλητισμό, διοργανώνεται από το 2012 ο Παιδικός Αγώνας 1K αποκλειστικά για παιδιά. Σκοπός των διοργανωτών είναι η απόκτηση αθλητικής συνείδησης από τους αυριανούς πολίτες. Από το 2016 ο Παιδικός Αγώνας 1K συνδιοργανώνεται με τη βοήθεια του τμήματος ΣΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Στον Παιδικό Αγώνα 1K έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα παιδιά ηλικίας από 9 έως 14 ετών.

Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλα τα αγωνιζόμενα παιδιά συμμετέχουν με ευθύνη των κηδεμόνων τους και για το λόγο αυτό οι διοργανωτές δε θα ζητήσουν από κανένα αθλητή ή αθλήτρια ιατρικές βεμαιώσεις.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.
Ηλικιακές Κατηγορίες
Ο Παιδικός Αγώνας 1K περιλαμβάνει τις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες:
  • Κατηγορία A': 9 - 10 - 11 ετών
  • Κατηγορία B': 12 - 13 - 14 ετών
Εγγραφές
Οι εγγραφές στους Παιδικούς Αγώνες 1K είναι δωρεάν και γίνονται ηλεκτρονικά. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής:
Το Σάββατο παραμονή της ημέρας του Ημιμαραθώνιου στην γραμματεία του αγώνα στην κεντρική πλατεία Τρικάλων από 10:00 έως 18:00.

Απονομές
Μετά τον τερματισμό του Παιδικού Αγώνα 1K, σε όλα τα παιδιά δίδονται μετάλλια καθώς επίσης και αναμνηστικά διπλώματα, ενώ η κατάταξη γίνεται με βάση τις παραπάνω ηλικιακές κατηγορίες.

Όριο Συμμετεχόντων
Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στον Παιδικό Αγώνα 1K, περιορίζεται στα 1000 παιδιά.

Πρόγραμμα Παιδικού Αγώνα 1Κ

Εγγραφές
Οι εγγραφές στον Παιδικό Αγώνα 1Κ μπορούν να γίνουν:
1. Ηλεκτρονικά
2. Στη γραμματεία του αγώνα στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, το Σάββατο από 10:00 έως 18:00.

Εκκίνηση Παιδικού Αγώνα 1Κ
Η εκκίνηση του Παιδικού Αγώνα 1Κ γίνεται την Κυριακή ημέρα διαξαγωγής του Ημιμαραθώνιου Δρόμου Καλαμπάκα - Τρίκαλα στην κεντρική πλατεία Τρικάλων και ώρα 9:30.

Δηλώστε Συμμετοχή


Πληροφορίες

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα–Τρίκαλα διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων.

Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων
Τ.Θ. 20
Τρίκαλα, 42100

Ακολουθήστε μας