Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Παιδικοί Αγώνες 1K

Χάρτες Παιδικών Αγώνων Δρόμου 1Κ

Λεπτομέρειες διαδρομών Παιδικών Αγώνων 1K

Οι αναλυτικοί χάρτες, θα σας βοηθήσουν να σχηματίσετε εύκολα μία εποπτική εικόνα της διαδρομής των Παιδικών Αγώνα 1K στα Τρικάλα και την Καλαμπάκα. Κάντε κλικ πάνω στους χάρτες για να τους προβάλετε σε μεγαλύτερο μέγεθος.
ΤΡΙΚΑΛΑ
Η αφετηρία και ο τερματισμός του Παιδικού Αγώνα 1K είναι στην κεντρική πλατεία Τρικάλων. Τα παιδιά ξεκινούν από την κεντρική πλατεία με κατεύθυνση το Μαιευτήριο Τρικάλων και ακολουθώντας τη Στρατηγού Σαράφη μέχρι τη ροτόντα στη συμβολή των οδών Κουτσομηλιών και Ηπείρου, επιστρέφουν στην κεντρική πλατεία όπου και τερματίζουν.
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Η αφετηρία και ο τερματισμός του Παιδικού Αγώνα 1K είναι στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Τα παιδιά ξεκινούν από την πλατεία Ρήγα Φεραίου με κατεύθυνση τα Τρίκαλα και ακολουθώντας την Τρικάλων μέχρι τη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Τρικούπη, κάνουν αναστροφή και επιστρέφουν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου όπου και τερματίζουν.

Πληροφορίες Παιδικού Αγώνα 1K

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του Παιδικού Αγώνα 1K, τη συμμετοχή, τις ηλικιακές κατηγορίες, τα αποτελέσματα και τα βραβεία του αγώνα.

Περιγραφή
Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης των παιδιών και της επαφής τους με την άσκηση και τον αθλητισμό, διοργανώνεται από το 2012 ο Παιδικός Αγώνας 1K αποκλειστικά για παιδιά. Σκοπός των διοργανωτών είναι η απόκτηση αθλητικής συνείδησης από τους αυριανούς πολίτες. Από το 2016 ο Παιδικός Αγώνας 1K συνδιοργανώνεται με τη βοήθεια του τμήματος ΣΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ από το 2019 διοργανώνεται ταυτόχρονα και παιδικός αγώνας 1Κ στην Καλαμπάκα.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Στον Παιδικό Αγώνα 1K έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα παιδιά ηλικίας από 9 έως 14 ετών.

Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλα τα αγωνιζόμενα παιδιά συμμετέχουν με ευθύνη των κηδεμόνων τους και για το λόγο αυτό οι διοργανωτές δε θα ζητήσουν από κανένα αθλητή ή αθλήτρια ιατρικές βεμαιώσεις.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.
Ηλικιακές Κατηγορίες
Ο Παιδικός Αγώνας 1K περιλαμβάνει τις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες:
  • Κατηγορία A': 9 - 10 - 11 ετών
  • Κατηγορία B': 12 - 13 - 14 ετών
Εγγραφές
Οι εγγραφές στους Παιδικούς Αγώνες 1K είναι δωρεάν και γίνονται ηλεκτρονικά. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής:
1. Για τον αγώνα 1Κ στα Τρίκαλα το Σάββατο παραμονή της ημέρας του Ημιμαραθώνιου στην γραμματεία του αγώνα στην κεντρική πλατεία Τρικάλων από 10:00 έως 18:00.
2. Για τον αγώνα 1Κ στην Καλαμπάκα την Κυριακή στην πλατεία Ρήγα Φεραίου από 8:00 έως 9:30.

Απονομές
Μετά τον τερματισμό του Παιδικού Αγώνα 1K, σε όλα τα παιδιά δίδονται μετάλλια καθώς επίσης και αναμνηστικά διπλώματα, ενώ η κατάταξη γίνεται με βάση τις παραπάνω ηλικιακές κατηγορίες.

Όριο Συμμετεχόντων
Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στον Παιδικό Αγώνα 1K, περιορίζεται στα 500 παιδιά για τα Τρίκαλα και 200 για την Καλαμπάκα.

Πρόγραμμα Παιδικών Αγώνων 1Κ

ΤΡΙΚΑΛΑ

Εγγραφές
Οι εγγραφές στον Παιδικό Αγώνα 1Κ μπορούν να γίνουν:
1. Ηλεκτρονικά
2. Στη γραμματεία του αγώνα στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, το Σάββατο από 10:00 έως 18:00.

Εκκίνηση Παιδικού Αγώνα 1Κ
Η εκκίνηση του Παιδικού Αγώνα 1Κ γίνεται την Κυριακή ημέρα διαξαγωγής του Ημιμαραθώνιου Δρόμου Καλαμπάκα - Τρίκαλα στην κεντρική πλατεία Τρικάλων και ώρα 9:30.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Εγγραφές
Οι εγγραφές στον Παιδικό Αγώνα 1Κ μπορούν να γίνουν:
1. Ηλεκτρονικά
2. Στη γραμματεία του αγώνα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, την Κυριακή από 8:00 έως 9:30.

Εκκίνηση Παιδικού Αγώνα 1Κ
Η εκκίνηση του Παιδικού Αγώνα 1Κ γίνεται την Κυριακή ημέρα διαξαγωγής του Ημιμαραθώνιου Δρόμου Καλαμπάκα - Τρίκαλα στη πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας και ώρα 10:30.

Δηλώστε Συμμετοχή


Πληροφορίες

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα–Τρίκαλα διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων.

Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων
Τ.Θ. 20
Τρίκαλα, 42100

Τ. +30 6934366610

Ακολουθήστε μας