Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε!
Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Αγώνας Δρόμου 5K

Χάρτης Αγώνα Δρόμου 5K

Εξερευνήστε τη διάταξη της διαδρομής του Αγώνα Δρόμου 5K

Ο αναλυτικός χάρτης, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε εύκολα τα κυριότερα στοιχεία της διαδρομής του Αγώνα Δρόμου 5K, μαζί με τα σημεία ανεφοδιασμού και πρώτων βοηθειών. Κάντε κλικ πάνω στο χάρτη για να τον προβάλετε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Η διαδρομή είναι σε ασφάλτινο δρόμο, κλειστή από την κυκλοφορία οχημάτων, σχεδόν επίπεδη σε όλο το μήκος της. Στο σημείο αναστροφής (2,5χλμ) υπάρχει σταθμός ανεφοδιασμού με νερά και ισοτονικά.

Η διαδρομή ακολουθεί τις οδούς: Στεφάνου Σαράφη, Ηπείρου, Λάκμωνος, Καλαμπάκας (με αναστροφή στο 2,5χλμ), Καλαμπάκας, Ηπείρου, Στεφάνου Σαράφη.

Πληροφορίες Αγώνα Δρόμου 5000μ

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, την υγεινομική κάλυψη, τους σταθμούς υποστήριξης, τα χρονικά όρια και τη χρονομέτρηση και τα αποτελέσματα του αγώνα.

Γραμματεία Αγώνα
Σάββατο: Κεντρική Πλατεία Τρικάλων. Εξυπηρετούνται όλοι οι αγώνες από 10:00 έως 18:00

Κυριακή: Κεντρική Πλατεία Τρικάλων ΜΟΝΟ για τους δρομείς του Αγώνα Δρόμου 5Κ, από 7:30 έως 9:00

Δικαίωμα Συμμετοχής

Στον Αγώνα Δρόμου 5K έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι συμπληρώσανε το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και για το λόγο αυτό οι διοργανωτές δε θα ζητήσουν από κανένα αθλητή ή αθλήτρια ιατρικές βεμαιώσεις. Οι ανήλικοι συμμετέχουν με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.

Σταθμοί Υποστήριξης
Κατά μήκος της διαδρομής των 5K θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων, όπως αυτοί περιγράφονται στον αντίστοιχο χάρτη της διαδρομής του αγώνα. Σε όλους τους συμμετέχοντες διατίθετε εμφιαλωμένο νερό στον Τερματισμό καθώς και στο σταθμό υποστήριξης των δρομέων στη διαδρομή. Ιατρική υποστήριξη υπάρχει στην αφετηρία, στον τερματισμό και σε όλους τους σταθμούς της διαδρομής.
Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνα
Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Αγώνα Δρόμου 5K είναι τα εξήντα λεπτά (60').

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση & Αποτελέσματα
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα του Ημιμαραθωνίου και του Αγώνα Δρόμου των 5K καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης.

Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν τον αριθμό συμμετοχής τους με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης, που παραλαμβάνουν μαζί με το υλικό συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα.

Απονομές
Έπαθλα για τον Αγώνα Δρόμου 5K απονέμονται στου τρεις πρώτους άνδρες, στις τρεις πρώτες γυναίκες, καθώς επίσης και στην ομάδα με τη υψηλότερη βαθμολογία.

Υλικό Συμμετοχής
Όλοι οι συμμετέχοντες στον Αγώνα Δρόμου 5K, μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής τους με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης καθώς και όλο το υπόλοιπο υλικό συμμετοχής από τη γραμματεία στην Κεντρική Πλατεία το Σάββατο παραμονή του αγώνα.

Παροχές στους Συμμετέχοντες

Σε κάθε συμμετέχοντα αθλητή και αθλήτρια του Αγώνα Δρόμου 5K παρέχονται με την εγγραφή του τα εξής:

  • Αριθμός συμμετοχής αθλητή
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip
  • Αναμνηστικό εγχαραγμένο μετάλλιο ειδικής σχεδίασης για τον αγώνα
  • Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι
  • Διάθεση νερού, ενεργειακού jel, ισοτονικών ποτών κατά τη διάρκεια και μετά τον τερματισμό του αγώνα
  • Διάθεση γεύματος αποκατάστασης (σάντουϊτς, φρούτα, χυμούς κλπ.), στον τερματισμό
  • Δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε όλους
Παροχές Αγώνα Δρόμου 5000μ

Άλλες Πληροφορίες

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Σάββατο
Κεντρική Πλατεία Τρικάλων. Εξυπηρετούνται όλοι οι αγώνες από 10:00 έως 18:00

Κυριακή
Κεντρική Πλατεία Τρικάλων από 8:00 έως 9:30


ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ
Ώρα εκκίνησης αγώνα: 10:00


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
Όσοι δρομείς επιθυμούν μπορούν να τοποθετήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στον ατομικό τους σάκο και να τον παραδώσουν στους εθελοντές, που θα υπάρχουν ειδικά γι’ αυτό το σκοπό στην αφετηρία, αφού πρώτα  τοποθετήσουν τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους και το chip χρονομέτρησης από τη γραμματεία του αγώνα.

Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων θα πρέπει να γίνει το αργότερο 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα. Η παραλαβή των προσωπικών αντικειμένων, αμέσως μετά τον τερματισμό, θα γίνεται από τους ίδιους τους δρομείς και από συγκεκριμένο σημείο στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής τους.

 
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Να τοποθετήσετε σε ευδιάκριτο σημείο τον αυτοκόλλητο αριθμό συμμετοχής και ο σάκος σας να είναι καλά κλεισμένος.

Δηλώστε Συμμετοχή


Πληροφορίες

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα–Τρίκαλα διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων.

Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων
Τ.Θ. 20
Τρίκαλα, 42100

Ακολουθήστε μας