Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε!
Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Ενημέρωση

Αναβολή του 13ου Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα - Τρίκαλα

Σύμφωνα με τα μέτρα της Κυβέρνησης, που ανακοινώθηκαν στις 8 Μαρτίου 2020, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην πατρίδα μας, ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων, και οι συνδιοργανωτές φορείς, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερική Ενότητα Τρικάλων, Δήμος Τρικκαίων και Δήμος Μετεώρων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους πολίτες, ανακοινώνουν την αναβολή του 13ου Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα - Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος», ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.

Ο 13ος Αγώνας Καλαμπάκα – Τρίκαλα θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων και οι συνδιοργανωτές φορείς, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερική Ενότητα Τρικάλων, Δήμος Τρικκαίων και Δήμος Μετεώρων συστήνουν σε όλους και όλες να ακολουθούν τις υπάρχουσες οδηγίες προφύλαξης από τον ιό προκειμένου να προφυλαχθούν οι ευπαθείς ομάδες και να περιοριστεί η εξάπλωσή του.

Οι εγγραφές όλων των συμμετεχόντων αθλητών ισχύουν κανονικά. Με την λήξη της ισχύουσας οδηγίας του Υπουργείου Υγείας στις 22 Μαρτίου η οργανωτική επιτροπή του αγώνα σε συνεργασία με τους φορείς και τις αρμόδιες αρχές θα ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης. 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Πληροφορίες

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα–Τρίκαλα διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων.

Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων
Τ.Θ. 20
Τρίκαλα, 42100

Ακολουθήστε μας